Aperitive

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2011 | 14440 vizualizari

 

Variantele mele de aperitive, de la doua dintre petrecerile recente din familie:)

 

INGREDIENTE

  • Platou cu pastrama de porc, cascaval, masline, ardei si castraveti;
  • Platou cu rosii umplute cu crema de branza (cu verdeata si unt);
  • Oua umplute, salata boeuf, salata de icre, salata de conopida
  • Platou cu mini 'frigarui' cu sunca si cascaval (dobos aperitiv), masline si barcute de ardei cu icre
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

Platou cu rosii umplute cu crema de branza:

Am taiat rosiile cu un dispozitiv din plastic (am un set cica pt party cu tot felul de nebunii care taie si orneaza) pe unele si le-am garnisit fie cu icre, fie cu masline, pe altele cu crema de branza. Le-am asezat pe platouri mari.

Mini 'frigarui' cu sunca si cascaval:

Cu formele de taiat (trefle si inimioare) am decupat cascaval si sunca, le-am pus alternativ pe o scobitoare si in capat am asezat cate o maslina. Daca nu aveti forme merg taiate oricum va poarta imaginatia.

Barcute de ardei cu icre:

Ardeiul se taie in 4 pe lungime, se scot semintele si se umplu 'barcutele' cu icre.

Oua umplute; Salata boeuf; Salata de icre; Salata de conopida

TIPS-URI

1

Nu prea stiu sa va spun in grame cate am avut din fiecare, insa fiecare gospodina cam stie cat sa pregateasca in functie de nr. de persoane:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci