Aperitive cu oua suedeze

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 14131 vizualizari

 

Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.

 

INGREDIENTE

  • oua de prepelita

pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti

  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • putina faina alba

ulei pentru prajit

  • mozzarella bilute
  • masline
  • struguri
  • rosii cherry
  • salata verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu oua suedeze:

  1. Fierbeti ouale de prepelita [sa fie tar ]. Le decojiti.
  2. Preparati o compozitie ca pentru chiftele din carnea ce ati scos-o din carnati, mustar, ou, sos, lapte, pesmet si verdeata.
  3. Ungeti palmele cu ulei si  "imbracati" ouale in materialul de carne tocata, rotunjiti, dati prin faina alba si prajiti in ulei incins.
  4. La servire taiati "ouale suedeze'' in jumatati.
  5. Am servit insotite de alte "chestii'' rotunde: masline, mozzarella bilute, care au mers bine cu boabe de strugure, rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu oua suedeze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]