Aperitive in foietaj

de FLORYAVRAM in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 9820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete foietaj,
  • 200 g branza,
  • 50g smantana,
  • 2 oua,
  • 2 carnaciori,
  • 50g masline,
  • patrunjel tocat,
  • 2 lnguri suc de rosii,
  • cateva cubulete de mozarella,
  • origano,
  • seminte de susan si mac,
  • sare.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:


Mod de preparare:

Din primul pachet de foietaj am facut cosuletele,asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care le-am pus in 2 forme de muffin(de fapt mini muffin).Pentru a le umple am amestecat branza cu smantana,un ou batut,patrunjel tocat si un praf de sare.Din aceasta copozitie am pus cam o lingurita si jumatate in ficare cosulet iar pe deasupra am pus carnaciori taiati subtire si in a doua rondele de masline(puteti alege ingrediente diverse in functie de gusturile fiecaruia).Cel de-al doilea pachet l-am impartit in jumtate din care o parte am taiat-o fasii pe care le-am uns cu ou si presarat cu semine de mac si susan.Cealalta am taiat-o ptratele,le-am uns cu suc de rosii,am presarat origano si in mijloc am pus cate un cubulet de mozarella.Coacem in cuptorul incalzit inainte cam 15-20 min la 180'C.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida