Aperitive oua umplute

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 29049 vizualizari

 

Pe langa cele clasice cu pateu am experimentat si cu peste afumat vazand undeva pe bucataras.ro ceva asemanator.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 g unt
  • o cutie mica pateu de ficat 
  • 100 g peste afumat
  • maioneza de casa
  • sare, piper
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive oua umplute:

Ouale se fierb tari. Se pun in apa rece si apoi se curata. Se taie in doua si galbenusurile se impart egal in doua castroane.

In primul castron punem pateul de ficat, 100 g unt moale, o lingurita de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza.

In al doilea castron punem pestele afumat maruntit in robot, 100 g unt moale, sare, piper si se amesteca pana la omogenizare.

Jumatatile de ou se umplu in mod egal cu cele doua compozitii de mai sus.

Pe fiecare jumatate de ou se pune cu poshul (cine are) sau cu punga (cine NU are) maioneza de casa si se orneaza.

Eu le-am ornat simplu dar diferit: cu masline si gogosari acri pe cele cu peste afumat si cu castravete acru si gogosari acri pe cele cu pateu de ficat.

Noua ne plac asa, simple, fara sosuri sau verdeturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini aperitive Sandwici