Apertiv ciuperci umplute

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 27780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • marar sau patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • cascaval
  • ulei
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apertiv ciuperci umplute:

Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.

Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Apertiv ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]