Ardei capia decojit

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 25 Sep 2010 | 8741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei capia
  • 250 ml otet
  • 500 ml apa
  • 1/2 lingura sare
  • 3-4 linguri zahar
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia decojit:

1. Ardeii se scoc in cuptor sau direct pe flacara,se pun intr-un vas cu apa rece si se curata de pielite,cotor si seminte.
Din apa,sare,zahar si otet se prepara lichidul care se pune peste ardeii asezati in borcane.Capacele se infileteaza si borcanele se fierb 20-25 min la bain marie,apoi se pun in paturi si se depoziteaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia decojit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:28

Vai ce bine arata si de astea as face tu ai fost o harnicuta la pus pe iarna mai rar asa ceva toate furculitele pt retetele tale

Pasiune pentru bucatarie 1

26.09.2010, 14:29

multumesc silvia,esti draguta

mena29 1

27.09.2010, 08:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele pentru iarna