Ardei copti la borcan

de lira in Conserve, 20 Sep 2010 | 50565 vizualizari

 

Ingrediente pentru 5 borcane de 720 ml

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei capia
  • 1/2 l ulei pt prajit
  • 2 cani otet
  • 2 cani zahar
  • 3-4 linguri sare
  • salicil / conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti la borcan:

Ardeii se prajesc in ulei mult( ca si cartofii pai), dupa care se decojesc. Prajiti in acest fel, toata povestea se desfasoara mult mai repde decat daca ar fi prajiti pe plita.

Ardeii se curata, eu le-am indepartat si cotorul, dupa care se sareaza si se lasa la scurs. Intr-o oala pregatim otetul cu sarea si zaharul si le punem pe foc. In fiecare borcan se pune un varf de cutit de salicil, dupa care turnam zeama peste si inchidem borcanele. Borcanele se pun la foc intr-o oala pentru 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca in oala, dupa care se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Laly 1

21.09.2010, 18:07

Daca iti las si eu 5 furculite,imi dai si mie un ardei?

Ina 1

25.09.2010, 21:21

M-as baga sa-i fac

Panacris 1

05.08.2011, 21:47

Urmeaza sa fac si eu!!! Tot sunt in concediu!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata pentru iarna cu ardei iute -Gogosari in otet