Ardei iuti in otet

de Bucataras Medi in Conserve, 16 Oct 2010 | 8320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti

Pentru lichid:

  • 1 parte otet
  • 2 parti apa
  • 1 lingura sare grunjoasa/litru
  • 2 linguri zahar/litru
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.Separat facem urmatorul amestec:apa, otet , sare,zahar , boabe de mustar, boabe de piper si cateva frunze de dafin.Aducem la fierbere si apoi turnam lichidul in fiecare borcan in parte cu mare grija astfel incat ardeii sa fie acoperiti cu acest lichid.Capacim si asezam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]