Ardei iuti pe ata

de delia64 in Conserve, 19 Mar 2014 | 6184 vizualizari

 

Iarna sunt tare buni , macinati sau taiati marunt , depinde la ce -i folosesc .
O prietena unguroaica a stat o saptamana la mine in toamna si ea mi-a dat ideeia .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ardei iuti , de preferinta rosii
  • ac
  • ata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti pe ata:

Se spala ardeii , se lasa intr-o sita sa se scurga si se intind pe  ata intepand cu un ac coditele ardeilor . 

Se agata in camara  si se lasa sa se usuce . 

Se pot macina cu masina de macinat cafea boabe . 

Se obtine astfel boia de ardei iute .

Se pot taia feliute , depinde la ce-i folosim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti pe ata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline