Ardei umplut

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 4 Iun 2011 | 4978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 7 linguri orez
  • 700 g carne tocata
  • 2 linguri de pasta de tomate/suc de rosii/bulion
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut:

Ceapa se toaca marunt,ardeiul cubulete,morcovul dat pe razatoare si se calesc impreuna pana se inmoaie,apoi se adauga orezul si 50 ml apa. Se fierbe 5 minute,apoi se adauga pasta de tomate si se amesteca bine. Se opreste focul si se pune carnea si se amesteca pana se omogenizeaza perfect. Se condimenteaza dupa gust.

La fiecare ardei i se taie capacul si se scot semintele,apoi se spala si se lasa la scurs. Se umplu toti ardeii,se aseaza in tava si se presara putina faina deasupra si capacul(daca doriti),apoi se acopera cu apa si se fierb 45-60 minute. In ultimele 5 minute se adauga un amestec din bulion,apa si putina faina pentru a lega sosul.

Se asezoneaza cu patrunjel!

 

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc