Ardei umpluti

de AndreaE in Porc, 21 Apr 2014 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buc de ardei
  • 600 g carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 cana de orez
  • Sare , piper, boia dulce
  • 1 ou
  • O cana suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am curatat ardeii. I-am taiat cotorul si nervurile.

Am tocat marunt ceapa , morcovii si patrunjelul.

Intr-un bol am pus carnea toacata, orezul , oul si legumele tocate. Am pus boia, piper si sare si am amestecat bine.

Am umplut ardeii cu compozitia facuta, pe cele mai mari am asezat capacul ( pentru aspect:) ),  apoi le-am asezat intr-o oala si peste ele am turnat apa deja fiarta, cat sa-i acopere. Am asezat deasupra o farfurie ca sa nu-i lase sa se ridice, si le-am pus la fiert cc o ora jumatate, incat sa se fiarba carnea si orezul.

Am amestecat faina cu 2 linguri din apa in care au fiert ardeii apoi am adaugat sucul de rosii , amestecand sa nu faca cocoloasa, apoi am adaugat in oala cu ardeii si am mai lasat la fiert vreo 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc