Ardei umpluti cu carne

de Criss in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2012 | 3084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 g carne tocata
  • -12 ardei grasi medii
  • -1 cescuta orez
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -patrunjel verde
  • -frunze de telina
  • -sare
  • Pentru sos:
  • -2 cepe verzi
  • -3 rosii
  • -suc de rosii
  • -apa
  • -sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se toaca si se caleste ceapa in foarte putin ulei. Se adauga morcovul ras, orezul foarte bine spalat, carnea tocata, sare, piper, patrunjel verde. Ardeilor li se taie un capac, se scot cotoarele, se spala ardeii si capacele. Se umple cu amestecul de carne si orez, se pun capacele.

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga cubuletele de rosii, suc de rosii, apa, sare. Se pun ardeii in oala, se toarna sosul si se pun la fiert . Se adauga frunze de telina (optional). 

Daca n-ar fi fost caldura asta criminala, as fi pus oala 30 minute in cuptor. Dar din cauza caldurii excesive am renuntat, insa au fost foarte buni si asa, cu smantana si ardei iute.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Lau 1

07.11.2012, 14:59

vreau si eu

Criss 1

07.11.2012, 19:02

Sim0na 1

08.11.2012, 18:47

Ceva ce n-am mai facut de mult timp!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii