Ardei umpluti cu carne

de Criss in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2012 | 3148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 g carne tocata
  • -12 ardei grasi medii
  • -1 cescuta orez
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -patrunjel verde
  • -frunze de telina
  • -sare
  • Pentru sos:
  • -2 cepe verzi
  • -3 rosii
  • -suc de rosii
  • -apa
  • -sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se toaca si se caleste ceapa in foarte putin ulei. Se adauga morcovul ras, orezul foarte bine spalat, carnea tocata, sare, piper, patrunjel verde. Ardeilor li se taie un capac, se scot cotoarele, se spala ardeii si capacele. Se umple cu amestecul de carne si orez, se pun capacele.

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga cubuletele de rosii, suc de rosii, apa, sare. Se pun ardeii in oala, se toarna sosul si se pun la fiert . Se adauga frunze de telina (optional). 

Daca n-ar fi fost caldura asta criminala, as fi pus oala 30 minute in cuptor. Dar din cauza caldurii excesive am renuntat, insa au fost foarte buni si asa, cu smantana si ardei iute.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de vita