Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc

de Bya Ralu in Porc, 17 Aug 2017 | 5248 vizualizari

 

m-am inspirat de la Andra
https://www.bucataras.ro/retete/ardei-umpluti-cu-carne-de-porc-in-sos-de-rosii-79426.html
am inteles ca au fost foarte buni,eu asa ceva nu pap :))

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba de apa
  • frunze de busioc
  • 2--3 linguri orez
  • 1 oua
  • vegeta/piper

Pentru sos:

  • passata di pomodoro
  • 1 lingura faina
  • frunze de busuioc
  • piper/vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc:

Ardeii se curata si se spala bine (puteti pastra capacelele de la ardei).

Intr-un castron, punem carnea tocata, ceapa tocata marunt, oul, condimentele, frunzele de busuioc taiate marunt si orezul clatit sub jet de apa.

Se amesteca toata compozitia bine si se umplu ardeii, deasupra punem capacelele spalate si curatate bine.

Se asaza intr-o cratita, se pune apa pana pe la jumatatea lor, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba.

Daca apa scade prea mult, se mai pune putina apa.

Cand sunt aproape gata, se pune sosul de rosii si faina subtiata cu apa, se amesteca usor, se pun frunzele de busuioc tocate, condimentele si se lasa putin sa fiarba sosul.

Se servesc cu smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington