Ardei umpluti (de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 21947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi mari
  • 1 kg ciuperci champignons
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 bucata telina verde
  • 400 g sos de rosii
  • 200 g orez
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti (de post):

Curatam, spalam ciupercile si le tocam nu prea marunt. Le punem intr-o tigaie ca sa scada, cu putin ulei si sare.

Curatam legumele le tocam si le punem la calit in alta tigaie. Dupa ce s-au inmuiat putin legumele, adaugam sosul de rosii si orezul. Amestecam. Adaugam si ciupercile pregatite mai inainte, punem sare, piper si cimbru si amestecam. Lasam sa raceasca putin.

Intre timp spalam ardeii, facem cate un capac unde e codita si ii umplem.

Ii asezam intr-o oala cu doua pahare de apa si putin ulei si sare. Ii bagam in cuptor la 180° pentru 2 ore acoperiti cu aluminiu. Inainte cu 15 minute sa scoateti tava din cuptor, ii descoperim si ii lasam sa se rumeneasca putin.

Sper sa va placa!!!Pofta mare!!!!

TIPS-URI

1

Puteti sa fierbeti ardeii si pe aragaz, la foc mic, dar cu mai multa apa si intr-o ora sunt gata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute de post