Aripioare de pui

de elena1988 in Pui, 9 Noi 2010 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati aripioare de pui
  • 5 bucati cartofi
  • dupa gust smantana
  • dupa gust ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 300 mililitri apa
  • 3 bucati catei de usturoi
  • 1 plic condimente pentru friptura
  • 50 mililitri vin rosu
  • 2 lingurite marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui:

Aripioarele de pui se spala si se taie cioturile si se arunca, aripioarele gata curatate se taie in doua, se aseaza intr-o tava de yena peste ele se pune apa, uleiul, sarea, piperul, condimentele la plic, si la sfarsit usturoiul.

Se pune la cuptor pentru 30 de minute, inainte de a scoate tava cu 10 minute se pune vinul.

Cartofi se spala si se aseaza intr-o tava si se baga la cuptor langa friptura sau separat cum va este mai usor.

Se aseaza cateva aripioare de pui in farfurie alaturi de cartofi copti cu smantana deasupra si marar.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu cartofi si capere