Aripioare de pui cu cartofi la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Oct 2014 | 22072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare
  • 3 cartofi mari
  • 30 gr vin alb
  • 3-4 stropi de ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu cartofi la cuptor:

Intr-un castron punem aripioarele spalate, sare, piper, vin si amestecam.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam aripioarele, cartofii taiati mai mari, ceapa si ardeiul taiat feliute. Saram si cartofii si stropim cu putin ulei. Introducem tava in cuptor pentru 1 ora la 200 de grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

16.10.2014, 17:18

Iau si eu cartofi

reisnaor_2006 1

16.10.2014, 19:13

va multumesc

Rocsi 1

16.10.2014, 21:12

Bunatate, dar servesc doar cartofi acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante cu garnitura de orez