Aripioare la cuptor pe pat de legume

de Constelatialeu in Pui, 20 Ian 2014 | 47390 vizualizari

 

Din categoria "ce sa mai gatesc si azi" am incropit de-o falfaiala....cu aripioare...si cu ocazia asta am dibuit si setarea la noul aparat, ca sa nu mai fiu nevoita sa micsorez fotografiile...

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare (cica ne revin cate 3 pe cap de locuitor)
  • 2 cepe uscate
  • 12 fire ceapa verde,mai firave asa
  • 5 cartofi maricei
  • 250 g ardei gras rosu si verde taiat julien
  • 350 g rosii cubulete conservate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor pe pat de legume:

Mai intai curatam aripioarele de eventualii fulgi si alte chestii,le spalam si le lasam sa se scurga de apa. Ceapa uscata o taiem marunt, la fel si ceapa verde, cartofii se curata de coaja si se taie felii rotunde. Intr-un vas de yena asezam ardeii, apoi ceapa, punem sare si piper, amestecam bine, apoi punem cartofii si peste ei rosiile taiate cubulete, punem cca 50 ml ulei ,amestecam bine si deasupra asezam aripioarele peste care punem delikatul si cativa stopi de ulei, turnam un pahar cu apa si dam vasul la cuptor cca 2 ore la foc mediu....Cand scoatem din cuptor vasul presaram niste firisoare de marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]