Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde

de madi_marin in Pui, 7 Apr 2010 | 6344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • 200 g smantana
  • 4 catei de usturoi
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde:

Aripioarele se curata, se spala  si apoi se sterg bine cu un prosop de hartie. Se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se infig la rand pe tapusa rostisorului si se pun in cuptorul incins dinainte .  Dedesubtul lor se pune tava de la aragaz pe jumatate plina cu un amestec de apa si vin. Se mai uda cu acest amestec din cand in cand pana s-au rumenit, asta insemnand cam o ora si jumatate.

Pentru sos: se rade usturoiul pe razatoarea cu ochiuri mici si se freaca cu sare si ulei pana se obtine o maioneza. Se pun apoi smantana si usturoiul verde tocat marunt.

Aripioarele calde se servesc cu sosul de smantana cu usturoi si eventual cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama/papricas de pui