Baba Ganoush my way

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 18 Noi 2010 | 11195 vizualizari

 

O varianta a salatei de vinete - de post si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 linguri de pasta Tahini
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • un praf de chimen
  • 1 praf de sumac
  • boabe de rodie
  • cateva fire de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baba Ganoush my way:

Coaceti vinetele, curatati-le. Dupa ce se racesc, se mixeaza impreuna cu 3 linguri de pasta Tahini, 2 catei de usturoi, sucul de 1/2 lamaie, 2- linguri de ulei de masline, un praf de chimen si unul de sumac + sare&piper.

Apoi se amesteca cu cateva firicele de patrunjel tocate si cu boabele de la jumatate de rodie, si se serveste cu lipie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baba Ganoush my way" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei capia umplut cu ciuperci si orez in sos de rosii cu vin si usturoi