Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker

de Satisfyyourcravings in Vita, 17 Apr 2018 | 4650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 grame carne de vita sau porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 bucata de 1 cm de ghimbir
  • 2 lingurite Sambal (sos picant)
  • 2 linguri zahar brun (sau de palmier)
  • 1 lingura ulei de susan
  • sare, piper
  • 130 ml Ketjap manis (sos dulce de soia)
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura de faina
  • Pentru servit:
  • orez gatit
  • ceapa verde
  • seminte de susan
  • 4 oua ochiuri prajite
  • fasole verde gatita la aburi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker:

Se taie carnea in cuburi, ceapa verde in rondele, ghimbirul se rade si usturoiul se piseaza.

Se soteaza carnea impreuna cu ceapa, ghimbirul si usturoiul la foc mare cateva minute. Se transfera in vasul Slow Cookerului in care se mai adauga ketjap, sosul de soia, sambal, zaharul si uleiul de susan. Se gatesc 4-5 ore la setarea Low. 

Dupa 4 ore, se adauga faina, se amesteca bine si se mai lasa aproximativ 30 de minute, pana se ingroasa sosul. 

Se serveste cu orez, ceapa verde, fasole verde, oua si seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Babi Ketjap (Tocana indoneziana de vita) la Slow cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc cu sos si amestec de ciuperci - Reteta gustoasa si satioasa