Baccala in sos de rosii

de Bya Ralu in Peste, 14 Iul 2018 | 2707 vizualizari

 

o reteta super super delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 7-8 bucati mici de peste baccala
  • 2 catei de usturoi
  • 2 chilli uscati
  • 1-2 cutie de rosii pasate in cutie
  • 1-2 frunze de salvie
  • ulei de masline
  • faina
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baccala in sos de rosii:

Bucatile de peste se pun pe servet de hartie.

Intr-o farfurie adanca punem faina, trecem bucatiile de peste, pe ambele parti si le punem la prajit in ulei de masline, se lasa cateva minute pe fiecare parte, se intorc cu grija ca se rup.

Se pun rosiile pasate cu putina apa si se adauga usturoiul, chilli si salvia toacate marunt.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba bine.

Circa 15 minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baccala in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin