Bagheta umpluta cu branza proaspata

de gabrielagina in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 3201 vizualizari

 

Acesta este specific Slovaciei. Pot sa spun doar ca este foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • - 6 minibaghete
  • - 250 gr branza prospata
  • - 1 galbenus de ou
  • - 1 plic de zahar vanilinat
  • - pesmet
  • - 2 lingurite suc lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu branza proaspata:

Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase

TIPS-URI

1

In compozitie puteti adauga putin zahar daca va place sa fie mai dulci

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan