Baghete cu bacon

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2010 | 10974 vizualizari

 

Un aperitiv foarte usor de preparat, are un gust excelent!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 gr bacon feliat
  • 200 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • ketchup
  • oregano
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu bacon:

Dezghetam aluatul de foietaj ( atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire) si-l intindem cu grija sa nu se rupa.

Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta am pensulat-o cu apa si am acoperit cu ea partea umpluta.

Taiem apoi aluatul fasii, il rasucim putin, il ungem cu ou si presaram oregano.

Se dau la cuptor, la foc mic pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj