Baghete cu bacon

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2010 | 10905 vizualizari

 

Un aperitiv foarte usor de preparat, are un gust excelent!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 gr bacon feliat
  • 200 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • ketchup
  • oregano
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu bacon:

Dezghetam aluatul de foietaj ( atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire) si-l intindem cu grija sa nu se rupa.

Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta am pensulat-o cu apa si am acoperit cu ea partea umpluta.

Taiem apoi aluatul fasii, il rasucim putin, il ungem cu ou si presaram oregano.

Se dau la cuptor, la foc mic pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri din lipie umplute