Baghete cu cascaval

de stefania in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 8618 vizualizari

 

Sunt minunate ca aperitive, sau pur si simplu la un mic dejun de weekend.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 200 gr salam feliat foarte subtire
  • 200 gr cascaval
  • ketchup
  • oregano
  • ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu ajutorul rolei de pizza. Se rasuceste fiecare feliuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou si se presara oregano. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bebelusi in scutece