Baghete cu salam picant

de pity19 in Pizza, 18 Mar 2014 | 3855 vizualizari

 

:)

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 300 gr faina ,
  • drojdie ,
  • sare ,
  • apa calda ,
  • ulei de masline .
  • Umplutura :
  • Feliute mici de salam ,
  • ciuperci taiate ,
  • masline verzi tocate ,
  • cascaval si ketchup .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu salam picant:

Aluat : Adaugam faina intr-un castron cu sarea , drojdia dizolvata in apa , iar la sfarsit putin ulei . Amestecam bine , pana devine un aluat usor lipicios . Lasam la odihnit 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura : Taiem fasii mici de salam , cascavalul il dam pe razatoare , ciupercile le taiem bucatele mici .                 

Pregatim masa de lucru , presaram putina faina , adaugam o biluta mica de aluat , intindem foaie subtire cu sucitorul , taiem aluatul fasii ( cat sa putem pune ceva pe ele :)) ) ; Luam doua fasii de aluat , ungem fiecare fasie cu ketchup pt. pizza , adaugam bucatele de salam , ciuperci , masline ( cate putin din toate ) ;

Punem cealalta fasie peste cea umpluta( unsa si ea cu ketchup ) , apoi rotim usor .

Adaugam cascaval ras peste  bagheta .

Dam la cuptor pentru aprox. 35-40 de minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu salam picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]