Baghete impanate

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 4291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete cu susan
  • 2 legaturi de leurda
  • 250 g mozzarella
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete impanate:

Se taie baghetele in patru, apoi se cresteaza pe lungime si se pun intr-o tava.Leurda se spala, se scurge si se taie fasii. Se scurge mozzarella si se taie felii sau se sfarama, apoi se amesteca cu leurda. Se condimenteaza cu sare si se umplu crestaturile din baghete cu aceasta compozitie. Se stropesc sau se ung baghetele cu ulei, apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete impanate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]