Bake rolls

de Criss in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2014 | 9910 vizualizari

 

Bake rolls sau bruschete maretti sunt tare pe placul lui Alex. De fapt ii place sa rontaie tot felul de "chestii" nesanatoase, asa ca m-am gandit sa le fac eu mai sanatoase. (Cel putin stiu ce mananca.) Si e o alta metoda de a recicla cornurile primite la scoala.
Reteta e una foarte simpla si se poate adapta cu usurinta dupa gustul fiecaruia. Eu am folosit cornurile de la scoala dar se pot face cu bagheta si probabil ies chiar mai bune. Asadar, sa trecem la reteta. Avem nevoie de :

 

INGREDIENTE

  • -2 cornuri (de preferinta mai tari)
  • -1 lingura ulei de masline
  • -2 linguri suc de rosii (eu am pus ketchup de casa)
  • -1 catel de usturoi sau praf de usturoi
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bake rolls:

Cornurile se taie in felii subtiri cu un cutit de paine. E de preferat sa fie mai tari (de 2-3 zile) pentru ca se taie mai usor. Intr-un bol se amesteca uleiul de masline cu ketchupul, sarea si usturoiul si fiecare felie de corn se unge cu acest amestec. Se pun rondelele in tava pe hartie de copt si se coc 15 minute, dupa care se intredeschide usa cuptorului si se mai coc 5 minute. Vor iesi crocante si aromate, numai bune de rontait.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bake rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Criss 1

20.01.2014, 09:16

Merci.

diana_k 1

30.01.2014, 08:46

super ideea

claudiaO 1

03.02.2014, 17:02

ce bune !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]