Banana bread

de Xandrinne in Dulciuri, 22 Dec 2014 | 6191 vizualizari

 

Am facut-o si eu, daa, si mi-a placut :) Reteta am preluat-o de pe site-ul Cristinei Mazilu, dar fara optionale :P (asta dupa ce am lecturat cateva retete "banana bread"...).

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 2 oua,
  • 250 g faina,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 1 lingurita bicarbonat,
  • 3 banane coapte, pasate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana bread:

Mixam untul cu zaharul pana se formeaza un amestec cremos; adaugam ouale si omogenizam.

Separat amestecam faina cu sarea si bicarbonatul. Adaugam ingredientele uscate in amestecul cu unt si omogenizam.

Incorporam bananele.

Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si coacem la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pana checul trece testul scobitorii (cca 1 ora).

TIPS-URI

1

Puteti adauga si nuci in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (12)

Corinuta 1

22.12.2014, 13:42

Rocsi 1

22.12.2014, 22:04

Super!

mirela0911 1

28.12.2014, 09:18

Am facut si eu, e tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]