Bascute cu branza

de adry88 in Dulciuri, 16 Apr 2012 | 4042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 4-5 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • CREMA
  • 200 g branza
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute cu branza:

Amestecam faina cu drojdia, sare, zaharul. Oule se amesteca cu uleiul si cca 50-70 ml lapte caldut, se toarna in mijlocul fainii si cu o lingura incepem sa amestecam, apoi continuam sa framantam cu mana. Daca este necesar se adauga lapte. Acoperim si lasam la dospit cca 1 ora.

UMPLUTURA: branza se mixeaza cu zaharul si oul, adaugam grisul, faina si esenta si amestecam.

Intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cercuri cu o ceasca, asezam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam cate o lingura de branza in mijloc si dam la cuptor cca 30 min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu aluat foietaj si branza sarata