Bascute dulci

de Sabina in Prajituri, 22 Mai 2009 | 6628 vizualizari

 

O reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

Aluat:
  • 800g faina
  • 400ml lapte
  • 2 oua
  • 50g drojdie proaspata
  • o lingura zahar
  • 50 ml ulei
Umplutura de branza:
  • 500g branza de vaci dulce
  • 4 oua
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • 150g zahar (sau dupa gust)
  • stafide
  • sare
  • un ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute dulci:

Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se lasa la dospit apoi se portioneaza si de formeaza bilute care se pun in tava tapetata cu hartie si se la sa din nou la crescut. Intre timp se amesteca branza cu oua, zahar, coaja de lamaie, esenta, stafide si un praf de sare. Dupa ce au crescut se composteaza fiecare biluta cu fundul unei pahar, iar in locul format se pune compozitia de branza. Se ung bascutele cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar. Sunt super bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si mandarine