Bastonase de peste

de Adinacarla in Pangasius, 23 Sep 2010 | 4979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste file fara oase
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de peste:

Fileul de peste l-am spalat bine apoi l-am lasat sa se scurga de apa. Am taiat carnea de peste fasiute subtiri de aproximativ un cm si le-am condimentat cu sare si piper.

Ouale le-am batut ca pentru omeleta si am pus in ele usturoiul pisat.

Am dat prin faina pestele apoi prin oul batut si apoi prin pesmet si le-am prajit pana s-au rumenit in ulei incins.

Am servit alaturi de pireu si castraveti murati.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi ”rozmarinati”