Batata Bi Kezbera

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Noi 2014 | 6146 vizualizari

 

am preluat de la Andreea aceasta reteta. Sunt cartofi prajiti cu sos de usturoi si patrunjel. Grozavi de buni, au disparut repede din farfurii... Multumesc Andreea si LA MULTI ANI pentru azi! >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 kg catofi
  • cca 150 ml ulei pentru prajit cartofii
  • 5-6 catei de usturoi
  • patrunjel verde (eu am avut doar congelat)
  • sare, piper, ienibahar macinat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata Bi Kezbera:

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cubulete.

Ii clatim in mai multe ape, ii prajim apoi in baie de ulei si cand sunt rimeni ii scoatem intr-o strecuratoare din plastic.

Curatam usturoiul, il pisam impreuna cu patrunjelul, adaugam cca 50-70 ml apa rece.

Turman sosul de usturoi peste cartofi, adaugam sare, piper, ienibahar m,acinat dupa gust, amestecam totul foarte bine si servim cu muraturi.

Deliciosi pentru perioada postului...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata Bi Kezbera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

30.11.2014, 22:38

Mmmm...

MotanLaOale 1

01.12.2014, 00:01

Micutza Luana 1

01.12.2014, 14:19

ce nume tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batata bi kezbera