Batoane cu legume si salam

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2010 | 5174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 125 g iaurt
  • 5 g praf de copt
  • 2 oua
  • 1 ardei capia
  • 4 felii salam
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg ulei de masline
  • sare,piper
  • 50 g cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu legume si salam:

1. Ardeiul,ceapa,si salamul se taie cubule si se soteaza intr-o lingura de ulei.
Faina se amesteca cu praf copt.Ouale se bat cu sare si piper, se adauga iaurtul
si 2 lg ulei,iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se amesteca.Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se rade cascavalul deasupra!Se coace in cuptorul preincalzit aprox 30 min(faceti testul scobitorii).Se lasa la racit si se taie bastonase.Se serveste cu sos din smantana si marar!pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu legume si salam" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia pane cu mozzarella