Bere mexicana

de cristeena20 in Bauturi, 17 Iun 2014 | 5402 vizualizari

 

Aceasta bautura este perfecta pentru o zi de canicula..mai ales daca esti la mare.. Pentru prima data am baut-o in Angola. in casa unui prieten libanez, pe malul oceanului, in cel mai frumos loc in care am fost vreodata...spre sa va placa si voua aceatsa bere.

 

INGREDIENTE

  • 2 beri
  • 2 lamai
  • sare fina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bere mexicana:

- Stoarcem lamaile si sucul il turnam intr-o garafa de sticla.

- Intre timp berile trebuie sa fie la rece,..foarte reci. Chiar le puteti tine putin la congelator. La fel si paharele. Daca e posibil, pastrati-le la rece un timp inainte de a prepara aceasta bautura.

- Cand berea este rece suficient se toarna peste sucul de lamaie. Punem sare intr-o farfurioara si paharele din care vom servi , foarte reci le ungem putin cu lamaie si le imbimam in sare. Turnam berea amestecata cu lamaia si servim alaturi de saratele sau alune sau alte snaksuri ce se folosesc alaturi de bere.

TIPS-URI

1

Neaparat sa folositi berea foarte rece...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bere mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

17.06.2014, 19:55

Eu vreau doar cu sare , fără lămâie) Simo, Laura, părinții noștri, garniseau berea cu sare ca să fie mai gustoasă și să meargă micii )

Dya Daniela Andrei 1

17.06.2014, 21:36

Eu prefer berea simpla

MotanLaOale 1

17.06.2014, 21:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]