Bezele

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 8285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Cand spuma incepe sa se intareasca se adauga zaharul si esenta de vanilie si mixam pana obtinem o spuma tare si lucioasa.

In tava tapetata cu hartie de copt se aseaza  albusul cu ajutorul unei seringi si se da la cuptor la foc foarte mic cu usa cuptorului intredeschisa, pentru a se intari si a se usca incet.

TIPS-URI

1

pentru ca bezele sa iasa bine acestea trebuiesc uscate, nu coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele colorate