Biban de mare la cuptor

de nadea68 in Peste, 11 Mar 2017 | 5179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc biban de mare
  • 100 g portocale
  • 40 g rodii
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • lamaie
  • cimbru
  • maghiran
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare la cuptor:

Incepem cu pestele, il curatam, il taiem in doua, scoatem maruntaiele si oasele. Spalam bine si-l punem la scurs.

Taiem felii portocala, scoatem boabele de la rodie.

Luam pestele, il saram si-l piperam inauntru, adaugam cimbru, maghiran, felii de portocala si boabele de rodie. Adaugam si usturoiul.

Luam doua bucati de hartie de cuptor in care invelim pestele, in una cate un peste.

Luam alte doua bucati de hartie de aluminiu in care invelim pestele (deja invelit in hartie de cuptor).

Punem pe o placa si bagam la cuptor, la 200° C, cam 25-30 minute.

Se serveste cald, cu lamaie si cu cartofi noi :)

 

TIPS-URI

1

se poate adauga grapefruit

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste picant la tigaie cu legume