Biban de mare la cuptor(2)

de lilik in Peste, 25 Iul 2011 | 14777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 biban de mare de 800 gr circa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • oregano dupa gust
  • patrunjel verde
  • rosii cherry(eu am pus la ochi) vreo 300-400 gr
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1/2 pahar cu apa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare la cuptor(2):

Spalam pestele si il curatam.

Taiem ceapa julienne,rosiile in 4,cateii de usturoi ii facem in 2 si patrunjelul il tocam marunt.

Luam o tava incapatoare si o ungem cu ulei de masline,apoi asezam pestele si punem ceapa,usturoiul,rosiile,oregano,sare,piper,vinul alb si apa,dupa care dam la cuptorul incins la 180° timp de 40-45 de minute(din cand in cand miscam tava sa si cu o lingura punem sosulet peste peste).

Cu 5 minute inainte de a-l scoate din cuptor punem patrunjelul.

Servim cald cu sosul format in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare la cuptor(2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (24)

adry88 1

12.08.2011, 16:52

bun tare bun

Bya Ralu 1

22.10.2012, 12:41

foarte bun

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor