Bilute de branza aperitiv

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2011 | 11416 vizualizari

 

Ideea acestor bilute am vazut-o pe mai multe bloguri culinare, dar prima si prima data mi-a sarit in ochi pe blogul Mayei...superbe aceste bilute de pus pe platourile de sarbatori. eu le-am facut de multe ori, dar pana acum nu am reusit sa le fac si poze!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de burduf
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri smantana grasa

pentru ornat:

  • piper,
  • boia,
  • verdeata tocata ( eu am folosit ceapa verde codite si patrunjel),
  • susan, etc!
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza aperitiv:

1. Se face un amestec din branza faramitata, unt moale si smatna, apoi , cu mana umeda se modeleaza bilute de marimi aproximativ egale!

2. Bilutele de branza se tavalesc dupa bunul plac al fiecaruia prin boia, piper, verdeata, susan ,etc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ballotins de Saint-Jacques