Bilute de branza cu marar, boia si chimen

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2013 | 15722 vizualizari

 

Bilutele astea le-am tot vazut pe net si m-am gandit ca ar arata tare bine printre alte preparate pe masa de sarbatori. Asa ca le-am testat. Branza o aveam in frigider, am mai scotocit dupa niscaiva condimente si am trecut la tavaleala... :P

 

INGREDIENTE

  • 100 g telemea de vaca Delaco
  • 70 g crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 lingura smantana
  • marar tocat
  • boia de ardei dulce
  • chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza cu marar, boia si chimen:

Telemeaua am dat-o pe razatoare si am amestecat-o cu crema de branza. Am adaugat si o lingura de smantana, pentru a omogeniza mai usor compozitia.

Am pregatit condimentele pe blatul de lucru.

Cu mainile umede am format bilutele, pe rand si le-am tavalit prin cate un condiment.

Am facut 6 bilute vesel colorate. Sincer, cel mai mult mi-au placut cele cu chimen. ;)

TIPS-URI

1

compozitia bilutelor de branza o puteti face asa cum va place voua mai mult, puteti adauga si alte ingrediente

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza cu marar, boia si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]