Bilute de cascaval (2)

de LUK in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 7565 vizualizari

 

Pentru ca am incercat 2 variante..la cuptor si in ulei..

 

INGREDIENTE

  •  1ou
  • 50-60gr cascaval
  • 2 cartofi de marime medie
  • sare,piper dupa gust
  • 2 catei de usturoi
  • o crenguta mica de patrunjel
  • ulei pentru prajit
  • faina pentru modelat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de cascaval (2):

Cartofii se fierb in coaja. Cand sunt fierti se racesc,se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.Se pun intr-un castron.Se rade cascavalul,usturoiul curatat,se toaca marunt patrunjelul,se adauga sare,piper oul si se omogenizeaza.

Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.

TIPS-URI

1

Aveti grija sa nu intepati bilutele cand le intoarceti de pe o parte pe cealalta..va iesi cascavalul afara

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cascaval (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]