Biscotti al cocco

de cocineraviajera in Dulciuri, 2 Mar 2012 | 5485 vizualizari

 

Va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de bucurii si va invit la o portie de

fursecuri cu cocos si o cafea decofeinizata, la aceasta ora.

Nuca de cocos este un ingrendient preferat mie si aceste fursecuri au avantajul de a

se prepara intr-un timp foarte scurt pe langa faptul ca sunt foarte apetisante si

gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 150 gr zahar,
  • 250 gr nuca de cocos,
  • 100 gr amidon de porumb,
  • 50 gr unt

Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti al cocco:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se topeste.

Se adauga untul moale, nuca de cocos si amidonul.  Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie ferma. Cu o lingura trecuta prin apa, se ia din compozitie si se formeaza intre palme, bilute care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la temperatura de 180 grade C, timp de 30 minute.  Cand sunt aurii, se scot si se pudreaza cu zahar farin. S-aveti pofta!

TIPS-URI

1

Se mai adauga nuca de cocos daca e necesar. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti al cocco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

02.03.2012, 19:35

foarte bune

iry-gabriela 1

03.03.2012, 08:19

imi plac

iriniuk 1

31.03.2012, 19:09

super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stelute cu scortisoara