Biscuiti

de - Andreea - in Prajituri, 4 Ian 2012 | 5014 vizualizari

 

usor de facut si foarte fragezi....

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 2 oua intregi
  • 250 gr margarina sau unt
  • 250 gr zahar
  • 700 gr faina
  • 1 plic si jumatate de drojdie ptr aluat cuptor ( praf de copt)
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Se pun intr-un castron galbenusurile si ouale intregi si se amesteca cu zaharul (cu ajutorul mixerului sau a unei furculite) , pina acesta s-a topit. Se adauga apoi margarina ,care trebuie sa fie la temperatura camerei si drojdia.

Se amesteca bine in continuare, dupa care adaugam faina si se amesteca pina se obtine un aluat asemanator cu cel pentru paine.

Se intinde o foaie din acest aluat si se fac diferite forme. Eu am facut bilute si apoi le-am presat cu ajutorul palmei...

Cuptorul se incinge la 200 grade celsius. Se acopera o tava cu hirtie de copt si se pun biscuitii. Cind cuptorul s-a incalzit se introduce tava in cuptor si se lasa 15-20 minute.

POFTA UNA !

TIPS-URI

1

din aceasta cantitate se obtin 4 tavi de biscuiti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

diaconta 1

04.01.2012, 20:45

foarte buni

- Andreea - 1

05.01.2012, 00:10

miha,stiu ca pozele nu sunt prea clare...sunt facute si cu telefonul...dar o sa incerc sa imbunatatesc caltitatea lor...

Cris2711 1

06.01.2012, 11:49

si eu,si eu vreau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]