Biscuiti cu lime

de -Licurici- in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuiti:
    • o jumatate de cana fulgi nuca de cocos;
    • o jumatate de cana zahar;
    • un lime (coaja + suc + pulpa)
    • 2 cani faina;
    • 100 g unt rece.
    Pentru glazura:
    • 1 cana zahar pudra;
    • 1 lime (coaja + suc + pulpa).
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu lime:

  1. Se razuieste limeta, apoi se scoate sucul cu tot cu pulpa.
  2. Se amesteca fulgii de cocos cu zaharul, coaja, sucul si pulpa de limeta.
  3. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pune treptat untul (taiat in bucatele mai mici)si se framanta un aluat. Daca aluatul este prea subtire, se mai adauga putina faina.
  4. Aluatul rezultat se pune intr-o folie la frigider, o ora.
  5. Inainte sa se scoata aluatul din frigider, se da drumul la cuptor, pentru a se incalzi.
  6. Se formeaza bilute mici din aluat, apoi se turtesc si se pun intr-o tava cu hartie de copt.
  7. Se lasa in cuptor 30-35 min, apoi se scot si se lasa la racit.
  8. Intre timp, se pregateste glazura.
  9. Se amesteca zaharul pudra cu sucul, pulpa si coaja de lime, apoi se unge fiecare biscuite cu glazura rezultata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

07.04.2016, 09:37

Catalina L 1

09.04.2016, 10:13

mirela0911 1

12.04.2016, 20:42

Ce aromati sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem