Biscuiti cu tarate de ovaz

de anca_rm in Prajituri, 17 Iul 2013 | 11932 vizualizari

 

Acesti biscuiti sunt minunati alaturi de cafea dimineata (cand suntem acasa) si foarte simplu de facut

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 6 linguri de tarate de ovaz ( sau orice alte tarate)
  • 1 lingura de zahar praf
  • 1 lingura cacao
  • praf de copt
  • esenta sau orice aroma doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu tarate de ovaz:

Aprindem cuptorul la 180 grade, tapetam o tava cu hartie de copt .

Intr-un castron punem toate ingredientele , le amestecam bine si formam din el bilute pe care le punem in tava.

Dupa aproximativ 15 minute biscuitii sunt gata

Daca doriti puteti sa-i glazurati, mie personal imi plac asa simpli.

Va doresc pofta buna si spor la gatit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Corinuta 1

17.07.2013, 22:52

buni biscuitei!

Rocsi 1

18.07.2013, 11:32

Bine ai venit la noi

laura_n 1

18.07.2013, 15:16

suuuper, ii fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bocconotti