Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza

de matilda in Prajituri, 23 Mar 2011 | 3258 vizualizari

 

au un gust deosebit,deschizi mereu frigiderul sa mai iei

 

INGREDIENTE

  • Pentru cei albi:
  • 50 gr philadelphia mixat bine ,ca o crema pufoasa
  • 60 gr ciocolata alba,topita pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 60 gr biscuit mixat
  • Pentru cei maro:
  • 50 gr philadelphia,mixata ca o crema pufoasa
  • 50 gr ciocolata 70%cacao,topita cu o lingurita cacao,pe baie de abur si racita
  • 50 gr nuci mixate
  • 70 gr biscuit mixat
  • o lingurita praf scortisoara
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza:

Biscuitii albi:

Intr-un castron se amesteca bine cu o furculita,sa fie mai gros,daca trebuie se mai adauga biscuit. Se lasa castronul o ora in frigider, sa se intareasca ciocolata. Se scoate ,pe o tableta, peste nuca de cocos,punem si deasupra,intindem si taiem cum dorim. Le pastram la frigider

Biscuitii maro:

Intr-un castron amestecam toate cu furculita,lasam o ora in frigider. Le scoatem modelam cu mana si o jumatate le trecem prin pistachio taiate, crestam putin si punem 3 petale de migdale taiate felii. Pastram la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata,cu nuci si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca poloneza