Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti

de Lily_Musat in Prajituri, 19 Apr 2011 | 7044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 150 g ulei de palmier (unt),
  • 100 g zahar pudra,
  • 1 ou,
  • zahar vanilat,
  • coaja rasa de lamaie ,
  • 1 esenta lamaie,
  • un praf sare.
  • Ingrediente pentru glazura colorata:
  • 200 g zahar pudra,
  • 1 albus ou,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • colorant alimentar,
  • ciocolata amaruie topita in bain marie pentru biscuitii ornati cu ciocolata.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti:

Amestecati toate ingredientele cu o lingura, apoi cu mana pana se incorporeaza toate.

Apoi, aluatul il inveliti in folie si il dati 30 minute la frigider.

Intindeti o foaie de cca. 0.50 mm si taiati cu ce forme aveti.Eu am avut de iepuras, miel si floricica.

Puneti biscuitii intr-o tava teflonata si ii bagati la cuptor, la 175 grade pe gratarul din miljoc, pentru cca 15 minute.

 Sunt gustosi, fragezi si dragalasi...

Ornati biscuitii cu bezeaua facuta din ingredientele de mai sus.

Pofta buna, daca va indurati sa ii mancati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Anamaria7 1

19.04.2011, 19:51

draguuuti! mamarute n-ai facut ca cea de pe unghia ta?

Rocsi 1

19.04.2011, 20:20

bravo..sunt minunati...si imi plac si unghiile tale

elena1988 1

21.04.2011, 09:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]