Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 12860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • Umplutura:
  • 100 gr cascaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 250 gr pastrama de curcan
  • patrunjel
  • condimente
  • Altele:
  • 1 ou
  • mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza.
Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde mai mari. Se pune in mijloc umplutura si se impacheteaza, ridicand si presand marginile. Se ung boccelutele cu ou si se presara cu mac.
Se coc aproximativ 25-30 de minute, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

yammy 1

20.05.2009, 15:37

yammy

sandytza 1

18.06.2009, 10:25

Ce bine arata asta vreau sa o fac ca pe mine ma incanta retetele astea

rivka 1

07.09.2009, 20:24

foarte fain! cred ca se pot umple si cu altceva ! am sa incerc si eu sale fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel,mozzarela si ciuperci