- 200 g ciocolata cu lapte
 
    - 100 g fulgi de porumb
 
    - 50 g nuca taiata marunt
 
						
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 1
																												Timp de preparare: sub 30 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane crocante de ciocolata:
						
    - Topiti ciocolata in bain-marin
 
    - Fulgii de porumb maruntiti-i putin si amestecati-i cu nuca taiata marunt.
 
    - Turnati ciocolata topita peste.
 
    - Pe o tavita puneti hartie de copt si formati "fulgi" de ciocolata cu crunch.
 
    - Dati la rece aproximativ 60 minute.
 
 
                        						TIPS-URI
						
												1
Puteti folosi orice fel de ciocolata sau seminte doriti.
 
												 
						
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane crocante de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.