Bomboane Raffaello

de ionix in Prajituri, 10 Ian 2010 | 7829 vizualizari

 

de la soacra mea stiu reteta aceasta si este pe lista mea de favorite :D:D

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu unt 82% grasime (eu am folosit president)
  • 2 cani mari zahar pudra
  • 500 g lapte praf
  • 2 cani mari nuca pisata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

 

Untul se scoate si se lasa la temperatura camerei.

Apoi, frec untul cu zaharul pudra pana cand nu se mai simte zaharul si se face ca o crema.

Peste untul frecat cu zahar, se adauga laptele frac si freci din nou. 

Cand s-a omogenizat compozitita se adauga nucile pisate si se amesteca bine.

Din compozitia respectiva se fac niste bilute si se dau prin nuca de cocos.

Se dau la rece cateva ore si apoi se mananca.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

rivka 1

11.01.2010, 15:09

da care varianta o stiai? pune si varianta ta miha! io o sa pun alune in loc de nuca ca nu-mi plac nucile.

Miha 1

11.01.2010, 18:30

Eram convinsa ca am reteta postata. Am cautat si n-am gasit. O pun imediat! Le-am facut si de Craciun, dar n-am mai pus pozele, credeam ca sunt deja.

ionix 1

11.01.2010, 18:55

eu in alt mod nu stiu sa fac bombonele astea, le fac de vreo 7-8 ani asa... dar am vazut la miha acum si alte moduri si-o sa incerc dar eu pun nuca pt ca nu-mi plac alunele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute dulci din branza de vaci si stafide