Borş cu dovlecei

de Dana_Retetegg in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 3715 vizualizari

COMENTARII (22)

Cris2711 1

07.01.2011, 15:21

Ina 1

07.01.2011, 15:21

buna cu dovlecel

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 15:35

lilik 1

07.01.2011, 15:36

Cris2711 1

07.01.2011, 15:36

uitasem ,fetele vor sa stie cum te cheama?Dana nu-i asa?

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 15:37

da Cris, Dana. Va puup

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 15:38

Lilik

Crista_Luca 1

07.01.2011, 15:39

este foarte buna ciorbica !

gaby_duceag 1

07.01.2011, 15:40

MINUNAT in aceste zile reci, dupa atatea mancaruri grele.
ps.te mai intrebasem si-n alte locuri, care e numele tau?

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 15:42

I-am raspuns lui cris mai sus : Dana (in buletin Daniela)

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 15:43

Cristina Multumesc

lia maria 1

07.01.2011, 15:43

vin si eu la o ciorbita

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 15:45

Lia, te astept...e fierbinte

gaby_duceag 1

07.01.2011, 15:49

DANA, se vede ca nu am citit comentariile. mi-am urmat interesul)))

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 15:51

nadina73 1

07.01.2011, 16:07

bun ,bine zici,chiar merge foarte bine acuma

LUK 1

07.01.2011, 16:10

n-am incercat niciodata..o trec la favo sa vedem..odata o sa o incerc

RuxyRux 1

07.01.2011, 16:20

E chiar perfecta!!!

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 22:17

multu

Bucataras Medi 1

07.01.2011, 23:05

daaaaaaaaaa, chiar ca imi este pofta de un bors cu dovlecel.................

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 23:42

kamy 1

09.01.2011, 16:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare